كيلو لبن بقالوا ليلتين بره الثلاجة مش مغلى
معلقة ونصف لبن بودرة ويقلبوا
ويوضع حلة اللين في حلة اكبر فيها ماء مغلى وعلى نار ضعيفة جدا ويقلب باستمرار
حتى يصبح لبن ممطوط زى الاستك ثم يصفى فى شاشة ويوضع فى ماء مثلج بالشاشة
وتدلك كأنك بتغسلى الشاشة الى فيها اللبن ثم تصفى وتوضع فى الثلاجة كام ساعة وتخرج وتبشر
======================================
مدونة فرن بلدي لأشهي المأكولات و المشروبات
شاركينا بوصفاتك و تعديلاتك في تعليق
Tagged with
المأكولات,المشروبات,العصائر,الوصفات,السلطات,المشويات,الحلويات,فريش,حفظ الأطعمة,كوكتيل,فواكه البحر,السي فوود,المطبخ اللبناني,المطبخ السوري,المطبخ الفرنسي,أطعمة الريجيم,المطبخ المصري,الأكلات الشعبية,أطعمة الدايت,أطعمة منخفضة السعرات,العزومات,العزومة,أكلات خفيفة,أكلات منخفضة الكوليسترول,وجبات مرضي السكر,وجبات مرضي الكبد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق