Auto ad

عمل جبنة موزاريلا بطريقة ماما صاصا Mozzarella Cheese Mama Sasa Way


كيلو لبن بقالوا ليلتين بره الثلاجة مش مغلى 
معلقة ونصف لبن بودرة ويقلبوا 
ويوضع حلة اللين في حلة اكبر فيها ماء مغلى وعلى نار ضعيفة جدا ويقلب باستمرار 
حتى يصبح لبن ممطوط زى الاستك ثم يصفى فى شاشة ويوضع فى ماء مثلج بالشاشة 
وتدلك كأنك بتغسلى الشاشة الى فيها اللبن ثم تصفى وتوضع فى الثلاجة كام ساعة وتخرج وتبشر


======================================


مدونة فرن بلدي لأشهي المأكولات و المشروبات
شاركينا بوصفاتك و تعديلاتك في تعليق
Tagged with
المأكولات,المشروبات,العصائر,الوصفات,السلطات,المشويات,الحلويات,فريش,حفظ الأطعمة,كوكتيل,فواكه البحر,السي فوود,المطبخ اللبناني,المطبخ السوري,المطبخ الفرنسي,أطعمة الريجيم,المطبخ المصري,الأكلات الشعبية,أطعمة الدايت,أطعمة منخفضة السعرات,العزومات,العزومة,أكلات خفيفة,أكلات منخفضة الكوليسترول,وجبات مرضي السكر,وجبات مرضي الكبد

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق